Eigen maatwerk kassasysteem

Een POS systeem die aan alle eisen voldoet

Een simpele kassa met geavanceerde functies!

Een snellere kassa afhandeling is haast niet mogelijk. In dit voorbeeld wordt op basis van artikelgroep een prijs ingegeven en een aantal (als dat afwijkend is van 1). Maak de keuze tussen PIN betaling of contant, en de kassabon wordt in de gewenste lay-out afgedrukt door de kassabonprinter. Uiteraard wordt de geldlade automatisch geopend. Als de kassabon voor een zakelijke klant is, kan desgewenst de NAW van de klant ingegeven worden. Uiteraard wordt deze informatie ook op de kassabon afgedrukt. Op elk gewenst moment kan er een saldocontrole plaatsvinden of een overzicht afgedrukt worden voor aansluiting met de boekhouding (PIN-betalingen) of afdrachten aan de bank.

Website BonChef.nl ontwikkeld met MVC C# en draaiend op Windows Azure

Wat hebben wij gedaan

Van eerste intake van alle wensen tot aan realisatie en oplevering.
Voor de ontwikkeling van dit systeem hebben wij gebruik gemaakt van FileMaker Pro waarmee we een korte ontwikkeltijd konden realiseren.

Heeft u wensen die verder gaan of anders zijn? Zoals afrekenen met een artikelbestand, barcodes of klantenadministratie? Een totaal andere vormgeving of kassabonnen in een afwijkend formaat? Vrijwel alles is mogelijk. Ook als u het systeem al in gebruik genomen heeft blijft het eenvoudig om uw wensen te realiseren. Neem de proef op de som en vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook voor u een systeem op maat te maken!