InterWord

Eenvoudig je website bijhouden via Microsoft Word.

Eenvoudig websitebeheer, direct vanuit Microsoft Word

InterWord is een vernieuwend content management systeem dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. InterWord onderscheidt zich van andere CMS systemen door Microsoft Word als basis te gebruiken.
Is Microsoft Word niet beschikbaar, dan biedt InterWord via een webbased dashboard alsnog toegang tot het website beheer. Hierdoor is het altijd en overal mogelijk om met InterWord zelf een eigen website bij te houden.

Onlangs is InterWord geheel vernieuwd en heeft een nieuw "modern" jasje gekregen.
InterWord is geheel geschreven in Microsoft's ASP.NET en is ontworpen om flexibel aanpasbaar te zijn. Zo is het eenvoudig om extra modules toe te voegen of om de applicatie verder uit te breiden.
Het systeem bestaat uit 3 losse componenten die afzonderlijk van elkaar schaalbaar zijn. Hierdoor kan de software meegroeien met de wensen en behoefte van de opdrachtgever.

Wat hebben wij gedaan

Van de eerste intake van alle wensen tot aan technische realisatie; oplevering van de verschillende servers en het aansluiten van de eerste InterWord klanten. Daarnaast doen wij voor InterWord het gehele technische beheer en bieden ondersteuning waar nodig.
Voor de ontwikkeling van dit systeem hebben wij gebruik gemaakt van Visual Studio met ASP.NET, SQL server en natuurlijk Microsoft Word. InterWord is een technisch complex product omdat wij de word documenten moeten vertalen naar geldige en SEO vriendelijke HTML code. Hiervoor hebben wij zelf zogenaamde "Parsers" ontwikkeld die ervoor zorgen dat de webpagina's voldoen aan de moderne webstandaarden.

Wilt u ook een systeem dat volledig aan uw wensen en vormgeving is afgestemd? Neem de proef op de som en vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook voor u een systeem op maat te maken!