BonChef.nl iOS en Android app

Één mobiele app voor Windows, Android en iOS apparaten

iPhone en Android app van BonChef.nl

BonChef.nl, een online restaurant reserveringssysteem, is als alternatief voor bijv. Couverts, Seatme en Tafelreserveren.nl in de markt gezet met als doelstelling een hoogwaardig product voor een hele scherpe prijs aan restaurateurs te leveren. Voor dit systeem hebben wij een mobiele app gemaakt waarmee een gast zelf een reserveringen kan plaatsen bij de aangesloten restaurants. Via de app is het daarnaast mogelijk om zelf favorieten lijsten te maken, historie reservering in te zien, beoordelingen te plaatsen en contact op te nemen met alle restaurants van Nederland.

BonChef.nl mobiele app voor iOS iPhone apparaat

Wat hebben wij gedaan

Voor deze app hebben wij het design, technisch en functioneel ontwerp en de gehele technische realisatie uitgevoerd.
Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van Apache Cordova in combinatie met het IONIC framework. Door het gebruik van deze systemen konden wij ervoor zorgen dat de gehele ontwikkeltijd van de applicatie, incusief design en ontwerp, zo'n 6 weken heeft geduurd. Na deze 6 weken hebben wij de App voor iPhone en Android aan onze opdrachtgever opgeleverd.
De mobiele App maakt gebruik van het Microsoft Azure cloudnetwerk voor het verkrijgen van de data, waarmee het gehele systeem schaalbaar is opgezet.