BonChef.nl - Dashboard

Reserveringen en tafelmanagement voor restauranthouders eenvoudig gemaakt.

Hoogwaardig reserveringsysteem

BonChef.nl is een hoogwaardig systeem waarmee gasten online een tafel kunnen reserveren bij de aangesloten horecaondernemingen.
Reserveringen kunnen gemaakt worden met gebruikmaking van een boekingswidget die via diverse kanalen (o.a. website/mobiel/Facebook) te gebruiken is.
Een berichtenspool zorgt voor juiste en tijdige meldingen (e-mail en SMS) aan zowel gast als restaurateur.

Website BonChef.nl ontwikkeld met MVC C# en draaiend op Windows Azure

De restaurateur beschikt over een dashboard van BonChef.nl, die zowel in de PC omgeving als op iPad en smartphone (iOS en Android) te gebruiken is.

BonChef.nl - Overal bereikbaar
Onderdeel van de backoffice van BonChef.nl is een geavanceerd tafel managementsysteem. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat de gasten (in een vooraf vastgelegde locatie- en tafelschikking) op de meest optimale manier geplaatst worden. In de online agenda van het restaurant worden de boekingen realtime zichtbaar door gebruikmaking van SignalR.
Gasten die eenmaal gereserveerd hebben worden automatisch opgeslagen in een gastenlijst, die op zijn beurt eenvoudig gekoppeld kan worden aan een nieuwsbriefsysteem zoals het veelgebruikte MailChimp.

Cloud, Microsoft Azure
Regi Star maakt gebruik van het cloud platform van Microsoft Azure om de webapplicaties van BonChef.nl 24/7 beschikbaar te stellen. De schaalbaarheid en betrouwbaarheid van Azure hebben ervoor gezorgd dat menig grote speler (o.a. Skype, Xbox) zijn webapplicaties hier ook ondergebracht heeft.